Reeds honderden gefinancierde ondernemingen . Waarom uw onderneming niet ?

IMBC is de financiële partner van kmo’s en zelfstandigen. Ongeacht of uw onderneming actief is in een zogenaamde « traditionele », « originele » of « nichesector », artisanale of industriële activiteiten heeft, een familiaal of gemengd aandeelhouderschap heeft of in oprichting is of in volle groei… Ongeacht of het om een spin-off of een spin-out gaat… Ongeacht of u een autonome vestiging in het buitenland in gedachten had… Uw projecten krijgen onze volledige aandacht.

 

Zij hebben hun vertrouwen in ons uitgesproken

Uw behoeften

Naargelang uw behoeften en het ontwikkelingsniveau van uw onderneming (oprichting, interne en/of externe groei, ontwikkeling van synergiën, O&O, export, verwerving van bedrijven of activa, overdracht, industriële reconversie, vestiging in de regio…) bieden wij oplossingen aan voor de financiering van uw materiële en immateriële investeringen en voor de verbetering van uw werkkapitaal. Volgens een partnerschapslogica kunnen we gedurende de volledige levenscyclus van uw onderneming meermaals tussenkomen.

Uw onderneming

Van de start-up tot de grote industriële kmo, een artisanale werkplaats of een kleine familiestructuur, als uw onderneming werkt aan een project dat meerwaarde zal genereren en op zoek is naar financiering, is IMBC uw partner bij uitstek voor succes.

Uw sector

IMBC financiert ondernemingen die in de meest uiteenlopende sectoren  actief zijn: levensmiddelen, milieu en ecologie, culturele activiteiten en toerisme, transport, logistiek en behandeling, chemie en biotechnologieën, studiediensten en -bureaus, spitstechnologie, algemene aannemingen en civiele bouwkunde, groothandel, fabricage van machines en uitrustingen, productie van verbruiksgoederen, steenindustrie of andere nicheactiviteit, B2B of B2C.

Welke sectoren ?

Laten we elkaar ontmoeten

We komen tussen bij een groot aantal ondernemingen. Elk project is uniek en vereist een ontmoeting vooraf om samen te bepalen in welke mate en onder welk vorm we aan uw behoeften kunnen voldoen. Ons beheerteam zal u bijstaan om te komen tot een aangepaste financiële oplossing.

73 % van de kmo’s in de regio heeft een beroep gedaan op IMBC.

CONTACT OPNEMEN MET HET BEHEERTEAM VAN IMBC